Baileys o baggar.

Äntligen kom Mia till stan! Halv elva på fredagskvällen ramlade hon in o bjöd på Baileys. All heder till henne, som trots tunga väskor o vissa problem med sovplats kunde följa med oss ut på en helnatt bland Oslos hippa kidz. Det var trevligt men förutom Mia o Olov kände jag inte en kä-äft. En kille med problem raggade på mig på det styggaste sätt.

(killen)- Är du gravid?!
(jag)-Hmmm. Nej??!
(killen)- Jag skulle gärna göra dig gravid. Du är så pen.

Alltså he-ey smooth operator.

I lördags åt vi frukost ute o drack lyxxxkaffe på hörnet. På kvällen lagade jag middag till Mia, sen drack jag mig mätt på Baileys innan Mattan kom hem, då gick vi på TheVilla o dansade flummig psyk-house hela kvällen, det var som massage för kropp o själ, jag svär. I söndags ville hälften dö. Igår hände nästan ingenting. När jag sprang idag var det sol o jag fick känsla för sportlov.

Amor amor.


sluta blogga din jävla bloggnörd.


you know, trees came before logs.från vänster: jag, Matilda, Olov o Moa.

Puder

Snön ligger tjock över Oslo o det enkla slog mig
att den första snön är så mycket bättre än den tionde.

Brottstycken

Nu funkar länken till Advanced Style. Matilda lägger pärlplattor, en till oss var o en till fisken som blev uppäten av sina sambos. Nästa helg är jag ledig, då ska jag vara med Mia o vara full. Igår blev jag ledsen när jag såg Maskinen på P3-guld för att jag saknade Elsa så mycket. Måns fick stämma gitarren över telefon, sen spelade jag den enda sång jag nästan kan i en timme. Nästa gång jag träffar Nathaniel ska vi spela den låten ikapp.

Skönhet på ålderns höst

Läste om den i BON nr 46. Konceptet är gatumode med personer äldre än 68. Check it aaaut at: http://www.advancedstyle.blogspot.com/


Fanny o Zack

Fanny o Zack gör entré. Du kan sluta titta efter 2.36 minuter.

Oslo.

JAG LÄNGTAR EFTER MÅNS.

Undrar hur många timmar som dödas på Arlanda varje dag.

Tårar i ögonen o gitarren bredvid mig, HUR SÅG DET UT EGENTLIGEN?

RSS 2.0