Dansyra o feber

Igår var en rolig kväll! Jag minns dock ingenting. Eller, jag minns förfesten (Sofie o Petrus, vilka värdar!). Minns samtalen med Erik, att Anna kom o Fred. Minns att jag tog många kort med Elsas kamera o att mitt mousserande rosé smakade magiskt. Men jag minns typ ingenting mer. Eller, jag minns att jag letade Martina, hyllade Mia o dansade med alla. Minns attacken av Maria o att jag hade så ont i halsen att jag var tvungen att dricka öl. Minns att jag dansade hela hela tiden. Vaknade såklart med skyhög feber. Pappa kom o hämtade mig o jag såg ut som sju svåra år o han frågade "nå, var det värt det?" o hade min röst hållt för att prata hade jag svarat ett rungande ja. Sminkade av mig lagom till middagstid o har hängt med mamma hela dagen.

Oh Bobby

aaaah. Andra avsnittet Twin Peaks. aaaaah.

all I do is party

Idag lyser solen med sin frånvaro, mammas död jag svär, den HAR inte gått upp. Den vackra hösten övergick plötsligt till en icke-årstid. Det stöör mig, låt det bli vinter så kan det bli vår snart igen.

Älskar att ha på mig mammas gamla jeans från tidigt nitti. Tycker mindre om att gå i affärer ensam. Idag tog jag upp ett stort bord på stockfleths, det hade fått plats sex personer men jag satt där själv med mina påsar och halsdukar och Den Nya Boken. En pussytiv sak med att bo i Oslo: få vara hemlig och utan vett.

Prick en vecka kvar. Puss

Lyckan är total

Moa och Nate Dogg gav mig just cred för min sång OCH jag vet precis vad Måns ska få i julklapp. aaaah.

Aladdin från Agraba

Igår tog jag hem min första kompis. När vi kom in i hallen satt alla och skrattade i soffan och cigarettröken från lördagen hängde kvar och dolde lukten av fukt och pung (eventuellt ligger det en död liten man i vårt avlopp), så detta första besök kändes lyckat! Lina skrattade åt hur mitt rum ser ut (som en flyktingförläggning) och sen gick hon hem. Hon var här en minut, kanske. När hon gick fick jag snusförgiftning och ville spy, men i övrigt kände jag mig glad.Moa undrar när man ska lägga ner aladdin-asken.Hjälp, jag mår illa.

Hittepå.

Är det bara jag som har ångest idag?

Och va fan har jag det för. Det är fredag, jag har ätit regelbundet hela dagen, jag drack ingenting igår. Veckan har varit händelserik, jag har uträttat bra ärenden, jag har sovit åtta timmar varje natt. Jag har slutat oroa mig över jobb och våren, jag har rena kläder och bäddad säng. Jag har för fan varmt vatten i kranen och en frisk kropp och är ung och bra och jag har bra vänner. Gud, jag kanske behöver prövningar, har jag det plötsligt FÖR bra? PITT.

Vi ska köpa en skrana till Olivia i julklapp.


le konsert

Lykke Li var så himla svängig o snygg! Anders svängde på alla sätt o plötsligt dyker kleerup upp på scenen o då önsketänker man ju att Robyn skulle vara med. O så ser man ba en blond lugg o så står hon där, med fusklapp o tjocktröja. aaaaaah!

80s baby

Gimme kreativitet

O energi!

O högre lön.

O färgglada, feta pennor.

En billig second hand-affär o kanske en gitarr

(jag hör ju hur det låter).Egentligen vet jag ju att

det handlar om facebook

o all fördrivning av tid.

Rörelse rörelse rörelse

RSS 2.0