HEJ UMEÅ!

Idag frågade en Blond Snubbe kassören på "grandpa" vad ett par solglasögon kostade. Det lät ungefär så här

Blond Snubbe: Eeh, ursäkta, men vad kostar de här glajjerna?
Rufsig kassörska: Eeeh, de kostar sjutton nittionio (1799)
Blond Snubbe: Åh, faan...

Och här tänker jag att han ska fortsätta med något i stil med "så SJUKT dyrt", "skämtar du eller???", "ja, då ska jag väl ta o sälja mig själv, kommer tillbaka snart, jag är snabb, pinsamt snabbt, kanske en kvart?" men istället fortsätter han:

Blond Jävligt Glad Snubbe: jag tar dem!!!

Han hade solen i ryggen o medvind.

Om en halvtimme ska jag vara ute o iväg, om 1.5 timmar åker jag till oslo. Mina fingrar är kladdiga av TAXFREE-toblerone men jag slickade bort det innan jag började skriva, jag rapar wasabi o dricker vin. Har med mig en ost till Joel, o en ost o fyra kexchoklad till Moa. Jag ska även smuggla in en flaska vin, min vistelse här har gjort mig helt demoraliserad. Ett ställe som inte är så demolariserat är Rosendals Trädgård. Kan vara himmelen. Nära oss satt ett gammalt gammalt par, kvinnan hade en tjusig mörk peruk o plötsligt hade mannen tagit på sig VÄRLDENS största glasögon. De var över hela ansiktet, säkert ett par riktigt gamla DIOR. Han var så transigt mäktig.

Nu är det bara en kvart kvar. Time to say goodbye till Måns. HEJ!

mer trollunge


Au revoir!Olov, nyklippt o snart tatuerad. Vi hängde i parken o pratade om Elsas present o lagerarbete. Jag satt o beundrade tjejerna i bakgrunden. I fredags, eller om det var i lördags, sa Olov "så här kommer man ha det varje dag i två veckor", jag tror att han menade utomhuslivet o slitet o Festen!

trollungen


Eivor o Sigvard, Olivia.L o Ängla


Erick o Marrrta

erik o marrrta

På lördag ska ni gå nästgårds o dricka rosé mitt på blanka dagen!

och "Emma P" står överst på gästlistan

Måns skriver komihåg-listor på datorn. Jag älskar dem:

"Plats: Gården på ÖK (hur många stolar/underlägg finns det? Duk?) Köp picknickfilt som sittalternativ också, Åhléns.

Musik: kolla stereon, kan man koppla in iPod?

Dryck: Rosé (Santa Rita/Carmen/Gran Feudo rosé). Kaffe i pumptermos (låna pappas nya bryggare), isvatten. Köp två iskartor och frys is!"

Andra rubriker är "Gäster", "Mat", "Torsdag", "Porslin och bestick", "Handla" och "Hämta".

Här är Maria

Maria

Maria bor i en gullig etta i Stockholm, vi kan säga att den ligger nära Hammarby höjden. Maria dansar vackrast i hela världen. Hon är modig o inspirerad, det beundrar jag henne för. Jag hoppas att hon är kvar i Sthlm den 22 juni.

"roadtrip till stockholm är ju alltid nice"

Är hemma hos Måns o dricker white white wine samtidigt som jag letar efter lämplig resa sthlm-oslo-sthlm-umeå, lämpligt dyr, lämplig dag o lämpligt miljövänlig. Imorgon ska Måns kolla upp diverse, bl.a om Emma o Keni är hemma o om bröderna Stenbergs vill åka bil ner! Deras bil. Det skulle ju vara råtrefvligt.

Igår var en hyvens kväll, mentholdoften låg tung i luften o jag har en känsla av att jag knappt pratade med någon, men det har jag nog gjort för det gör ont i halsen o dagen har gått i falsett.

Skulle jag komma fram till något så har jag glömt det nu. Nu är det juni, födelsedagarnas månad! Massor av tillfällen att bära värnamo-klackarna. Puss