Tv-shop

idag har jag varit ledig. eller, igår var jag också ledig men hade en klipptid klockan fem, därför kändes det ändå som en busy måndag. idag har jag i alla fall druckit kaffe med Martina på nk, jag fick för mig att Martina hade bajsat på sig när hon var sjuk igår, men jag hade blandat ihop det med en historia Måns berättade för mig igårkväll. Martina skrattade åt mig, jag funderade på hur min associationsförmåga fungerar. vad i helvete, nu läser Martina högt ur VF om något som kallas "klamydiamåndagen på rådhustorget". är det alltid knäppa föreningar som håller hov på apberget? wllllll, efter nk gick vi hem till oss o jag tappade ut halva abiorioris-paketet (jag lovar att det där var felstavat) på köksgolvet och mammas död jag svär, det blev ett vitt täcke över hela köksgolvet och det är ju inte ett litet golv. jag blev inte så arg som man kan bli när man är trött och hungrig, jag hann bara tänka att det var ett dyrt waste i mina snåla tider, men alla besvikna tankar försvann när jag började dammsuga, det rasslade så underbart harmoniskt, jag tänkte kort att jag var med i en tv-shopreklam för fantastiska dammsugare. fan vad roligt att göra tvshop-demos. drygt dock att det fastnade miljoner riskorn mellan golvträplankorna, men vad göra. hej!

Medvind

jag har skapat en blogg. jag vet inte vad jag tycker om det. jag hoppas att det ska kännas roligt. jag tillhör nog inte www-generation, det finns någon gammaldags gen i mig. kan inte riktigt ta någonting på internet på allvar, det blir för mig en låtsasvärld. jag tror inte på nyheter eller erbjudanden på internet, jag tycker att det känns otäckt att en resa till buenos aires bara är några knapptryck bort och jag svarar alltid på meddelanden flera dagar efter att jag läst dem.

på onsdag börjar jag mitt andra nya jobb, på ett boende på öbackavägen 3. tar kanske två minuter att gå dit från scharinsvägen. jag blev så himla glad när föreståndaren ringde, jag är så glad över att jag har sökt reda på två bra jobb och att jag vågat släppa jc, att jag tackade ja till en lägenhet jag inte sett och att jag i somras frågade Elsa om hon ville bli min sambo. jag tycker att jag är modig, kanske den bästa av känslor

RSS 2.0