Sci-fi i mitt sovrum!!!

Igår monterade jag min nya säng med pappas skitiga skiftnyckel. Det gick bra, förutom att bäddmadrassen var 15 centimeter för kort. Jag svor och kände mig dum och tänkte att jag BORDE KOLLAT UPP att det var rätt mått innan jag bröt förpackningen. Men det visade sig att allt var som det skulle! På en liten informationslapp stod det att bäddmadrassen växer och får sin naturliga storlek efter cirka fyra-fem nätter. It's alive!

Jag sov som en stock och idag har jag tagit ner flyttkartonger från vinden och börjat packa. När jag hämtade kartongerna i morgonrock och mina nya, blanka stövlar hoppades jag att någon granne skulle titta ut och få uppleva mitt vulgo-jag, som även drömmer känslomässigt starka drömmar om att ge svar på tal och ropa Fuck You!

När jag var liten var listan tre sidor lång och hund stod alltid högst upp

Ett pack coca cola-zero
Handsfree, eller en strålningsfri mobiltelefon eller en hjärnröntgen
Snygg bh utan push-up
Nödvändiga verktyg, typ skiftnyckel
Symaskin, vare sig jag vill eller inte
Sovkuddar
Whiskey
Överdragsset med jacka + byxa, tänk jogging
Eau de parfum
Jag tänkte skriva kokbok
Böcker av pappa
Fula, sköna sandaler, ni vet med rejäla band och kardborre
En fet fotobok
En fet stereo
En middag på restaurang!

Vardag, var dag, drag va, grad av, vag rad, garvad, garv da?

Jag har skit under naglarna, mina händer åldrades tjugo år när jag var utan vantar idag, om det är någonting jag skulle vilja ha så är det starka händer, vara hon som får upp alla lock och korkar och som kan bära brickor och koppar på stadig hand. Arbetarhänder är det vackraste som finns.

Jag sov två timmar efter jobbet idag, det var en djup underbar sömn och ingen vanlig nap. Det är magiskt att vakna och känna att man mår mycket bättre än när man gick och la sig, så var det idag, nu vill jag bara ha någonting att göra och en cola att dricka.

Imorgon klockan 15 kommer Måns hem! Vi ska hänga och ladda ner andra säsongen Dexter, åh han kommer att vara så snygg! Måns alltså. Snygg av öl och sol. Tur att jag är ledig imorgon, puss

RSS 2.0